AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnun kırıldığını görmek

Kahve falında burnun kırıldığını görmek

Kahve falında burnun kırıldığını görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında burnun kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı planların değiştirilmesi mümkün olmasa da, diğerlerinin birbirinden çok farklı ya da imkansız gibi görünen istek veya ihtiyaçlarını yerine getirmek size düşüyor olabilir.

Kahve falında birinin burnunun kırıldığını görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında burnun kırıldığını görmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına yorulur.

Kahve falında burnunun kırılmasını görmek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına işarettir.

Kahve falında burnu kırılmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında burnunun kırıldığını görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnu sarılı görmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnundan kıl çıkarmak yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, edilen duaların tutacağına delalet eder.

Kahve falında kendini karnı burnunda hamile görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir