AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunun içinde kıl görmek

Kahve falında burnunun içinde kıl görmek

Kahve falında burnunun içinde kıl görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, işlerinin açılacağına, tamamen içine kapanacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına alamet eder.

Kahve falında burnunun içinde kıl gördüyseniz:

  • Gerçekleri görmeye çalışmanız veya olayları doğru değerlendirmeniz farklı yaklaşımlar geliştirerek ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında burnunun içinde kıl görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnundan uzun kıl görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına inanılır.

Kahve falında burnunda beyaz kıl görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan büyük kıl koparmak uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında burnundan kıl görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan kıl çıkarmak kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnun üstünden kıl çekmek borç batağına düşeceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında burnundan uzun kıl koparmak yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, yaşama sevincine kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir