AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan kıl görmek

Kahve falında burnundan kıl görmek

Kahve falında burnundan kıl görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, işsizin iş bulacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında burnundan kıl gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında burnundan kıl çıkarmak el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında burnundan uzun kıl çekmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine inanılır.

Kahve falında burnundan uzun kıl koparmak bolluğun ve verimin de artacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında burnundan kıl görmek kötü gününü de paylaşacağına, kafasına göre birini bulacağına yorulur.

Kahve falında burnundan kıl yolmak kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan kıl çıktığını görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnunun üzerinde kıl çıktığını görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan kıl koparmak endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir