AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunda beyaz kıl görmek

Kahve falında burnunda beyaz kıl görmek

Kahve falında burnunda beyaz kıl görmek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnunda beyaz kıl gördüyseniz:

  • Hareketlerinizle fark yaratabilirsiniz.

Kahve falında burnunda beyaz kıl görmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Kahve falında burnun üstünden kıl çekmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında burnunun üzerinde kıl çıktığını görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan büyük kıl koparmak ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında burnundan uzun kıl koparmak yeni alanlara yöneleceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnundan kıl yolmak kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan kıl görmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine rivayet eder.

Kahve falında burnunun üzerinde kıl görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir