AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunun delindiğini görmek

Kahve falında burnunun delindiğini görmek

Kahve falında burnunun delindiğini görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnunun delindiğini gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmanız veya yeni yerler ziyaret etmeniz bir sonraki adımınızı atarken size yön verebilir.

Kahve falında burnunun delindiğini görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında burnun delindiğini görmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında deli dana görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında deli gibi araba kullanmak rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, geçim derdinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü deli görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işarettir.

Kahve falında ozon tabakasının delindiğini görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine alamet eder.

Kahve falında deli birinden kaçmak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, yeni işlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında babayı delirmiş görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir