AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnun delindiğini görmek

Kahve falında burnun delindiğini görmek

Kahve falında burnun delindiğini görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, huzur ve saadet bulacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna tabir olunur.

Kahve falında burnun delindiğini gördüyseniz:

  • Bazı kararlar almanız gerekebilir.

Kahve falında burnunun delindiğini görmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnun delindiğini görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında deli gibi davranmak yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını deli görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığın birini delirmiş görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir deli tarafından kovalanmak işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında deliye para vermek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deli biriyle kavga etmek parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir