AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı delirmiş görmek

Kahve falında babayı delirmiş görmek

Kahve falında babayı delirmiş görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, yüksek tahsil yapacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına tabir olunur.

Kahve falında babayı delirmiş gördüyseniz:

  • Mesleki konularda ya da eğitiminizle ilgili konularda ani kararlar vermekten kaçının.

Kahve falında babasını delirmiş görmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babayı deli görmek yıpranacağına, neşenin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında babayı delirmiş görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında babasını deli görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deli gibi koşmak saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, tatsız durumların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin deli olduğunu görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişinin delindiğini görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında delinin akıllandığını görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir