AnaSayfa / Genel / Kahve falında deli birinden kaçmak

Kahve falında deli birinden kaçmak

Kahve falında deli birinden kaçmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, güzel günlerin yaşanacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında deli birinden kaçmak gördüyseniz:

  • Dikkat edin bilmeden kasıtsız bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Kahve falında deli birinden kaçmak işte de mutlu olunacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine inanılır.

Kahve falında bir deliden kaçmak bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında deli adamdan kaçmak manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deliden kaçmak işlerinin baltalanacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında deli koyun görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karısını deli görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında deli tarafından kovalanmak çektiği sıkıntıların son bulacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında delinmiş ayakkabı görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir