AnaSayfa / Genel / Kahve falında deli dana görmek

Kahve falında deli dana görmek

Kahve falında deli dana görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, içini açmaya karar vereceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında deli dana gördüyseniz:

  • Size sorulan sorulara doğru cevaplar vermeniz gerekiyor.

Kahve falında deli dana görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ dana eti yemek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında dana öldürmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde dana görmek dertlerinin unutulacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya rivayet eder.

Kahve falında dana satmak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına yorulur.

Kahve falında hasta dana görmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, kazancının da artacağına işaret eder.

Kahve falında dana satın almak fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında dana sesi duymak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir