AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunun büyüdüğünü görmek

Kahve falında burnunun büyüdüğünü görmek

Kahve falında burnunun büyüdüğünü görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, zarara gireceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında burnunun büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya girişiminiz ilginç şekilde olumlu bir gelişme nedeni olabilir.

Kahve falında burnunun büyüdüğünü görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında burnun büyüdüğünü görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin burnunun büyüdüğünü görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının burnunun büyüdüğünü görmek istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın büyüdüğünü görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında ayın büyüdüğünü görmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında ağacın büyüdüğünü görmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni doğan bebeğin büyüdüğünü görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir