AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının burnunun büyüdüğünü görmek

Kahve falında başkasının burnunun büyüdüğünü görmek

Kahve falında başkasının burnunun büyüdüğünü görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının burnunun büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sorunlarıyla uğraşmaktan kendinize zaman ayıramayabilirsiniz veya başkalarının problemlerini üstlenmenin sıkıntısını yaşayabilirsiniz.

Kahve falında burnunun büyüdüğünü görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin burnunun büyüdüğünü görmek önünü göremez olacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza işarettir.

Kahve falında başkasının burnunun büyüdüğünü görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnun büyüdüğünü görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözün büyüdüğünü görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına delalettir.

Kahve falında bir bebeğin büyüdüğünü görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine işarettir.

Kahve falında dişinin büyüdüğünü görmek aileye büyük bir ev alınacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında balığın büyüdüğünü görmek zorlukların günden güne artacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir