AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnun büyüdüğünü görmek

Kahve falında burnun büyüdüğünü görmek

Kahve falında burnun büyüdüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, günden güne sorunlarının artacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında burnun büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Çevrenizde size düşman olan bazı kimseler bulunabilir.

Kahve falında burnunun büyüdüğünü görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında başkasının burnunun büyüdüğünü görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnun büyüdüğünü görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin burnunun büyüdüğünü görmek kısmetinin kapanacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dükkan büyütmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir evin büyüdüğünü görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın büyüdüğünü görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinin büyüdüğünü görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir