AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın büyüdüğünü görmek

Kahve falında yılanın büyüdüğünü görmek

Kahve falında yılanın büyüdüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına yorulur.

Kahve falında yılanın büyüdüğünü gördüyseniz:

  • İyi bir dinlenmeden sonra son derece sakinleştiğinizi göreceksiniz.

Kahve falında yılanın büyüdüğünü görmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında yılan büyütmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunun büyüdüğünü görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, daha fazla rızık elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğsün büyüdüğünü görmek beden sağlığının zarar göreceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında dükkanı büyütmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine işarettir.

Kahve falında güneşin büyüdüğünü görmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Kahve falında karnının büyüdüğünü görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına yorulur.

Kahve falında burnunun büyüdüğünü görmek gözyaşının dineceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir