AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayın büyüdüğünü görmek

Kahve falında ayın büyüdüğünü görmek

Kahve falında ayın büyüdüğünü görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, düzeninin yıkılmayacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, işine dört elle sarılacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayın büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Fikir çatışmaları dikkat gerektiriyor.

Kahve falında ayın büyüdüğünü görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruç ayında olduğunu görmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ayın doğduğunu görmek inancından sapacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Kahve falında ayının konuştuğunu görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayın batışını görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulur.

Kahve falında nisan ayında kar görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında ayının birine saldırdığını görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına delalet eder.

Kahve falında ayın denize düştüğünü görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir