AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacın büyüdüğünü görmek

Kahve falında ağacın büyüdüğünü görmek

Kahve falında ağacın büyüdüğünü görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, haram mala, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, doğru yolu bulacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağacın büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı küçük heyecanlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ağaç büyüdüğünü görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağacın büyüdüğünü görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında ağaçların büyüdüğünü görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında gözün büyüdüğünü görmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan büyütmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına tabir olunur.

Kahve falında dükkanı büyütmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine inanılır.

Kahve falında bitkinin büyüdüğünü görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk büyütmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir