AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin burnunun büyüdüğünü görmek

Kahve falında birinin burnunun büyüdüğünü görmek

Kahve falında birinin burnunun büyüdüğünü görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin burnunun büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler veya meslektaşlarınız sizden gelecek önerileri bekliyor olabilirler.

Kahve falında başkasının burnunun büyüdüğünü görmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında birinin burnunun büyüdüğünü görmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına yorulur.

Kahve falında burnun büyüdüğünü görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında burnunun büyüdüğünü görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir insanın büyüdüğünü görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözünün büyüdüğünü görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine yorulur.

Kahve falında birinin büyüdüğünü görmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçların büyüdüğünü görmek daha sonra işlerin açılacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir