AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur bugday görmek

Kahve falında bulgur bugday görmek

Kahve falında bulgur bugday görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, birikmiş parasının olacağına, eşe dosta yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulgur bugday gördüyseniz:

  • Özel bir konuyu kontrol altına alamamanız durumunda zararlı sonuçlar doğabilir.

Kahve falında bulgur bugday görmek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına delalet eder.

Kahve falında un bulgur görmek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine delalettir.

Kahve falında bulgurun içinde kurt görmek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulgur çorbası içmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru bulgur görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına delalettir.

Kahve falında pirinç bulgur görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına delalettir.

Kahve falında bulgur kusmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kurtlu bulgur görmek yenileceğine, şifa bulacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir