AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin burnunu temizlemek

Kahve falında birinin burnunu temizlemek

Kahve falında birinin burnunu temizlemek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, bolluk içine olacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin burnunu temizlemek gördüyseniz:

  • tabiki bunun için harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında burnunu temizlemek işlerinin başarılı olacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına yorulur.

Kahve falında çocuğun burnunu temizlemek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, çok başarılı olunacağına inanılır.

Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına yorulur.

Kahve falında burnundaki pisliği temizlemek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin burnunu temizlediğini görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında bir çocuğun burnunu temizlemek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnunu temizlediğini görmek komşularla ters düşüleceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının burnunu temizlemek huzurunun yerinde olacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir