AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin burnunu temizlediğini görmek

Kahve falında birinin burnunu temizlediğini görmek

Kahve falında birinin burnunu temizlediğini görmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, elinin de bollaşacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin burnunu temizlediğini gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatle seçin.

Kahve falında burnundan sümük temizlemek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun burnunu temizlemek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnunda sümük temizlemek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına yorulur.

Kahve falında birinin burnunu temizlediğini görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine inanılır.

Kahve falında birinin burnunu temizlemek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında burnundaki sümükleri temizlemek kişinin yaşamının değişeceğine, kazancının ilk önce azalacağına inanılır.

Kahve falında bebeğin burnunu temizlemek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının burnunu temizlemek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, varlık içinde yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir