AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğun burnunu temizlemek

Kahve falında bir çocuğun burnunu temizlemek

Kahve falında bir çocuğun burnunu temizlemek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, bir ortaklık kurulacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir çocuğun burnunu temizlemek gördüyseniz:

  • Sizin cinsiyetiniz ne olursa olsun kadınları yanlış anlayabilir ya da yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında bir çocuğun burnunu temizlemek sabırla hayatına devam edeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun burnunu temizlemek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına delalet eder.

Kahve falında burnunda sümük temizlemek onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin burnunu temizlemek mutsuz olacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına inanılır.

Kahve falında burnundaki sümükleri temizlemek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının burnunu temizlemek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, sağlıklı bir kişi olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında burnunu temizlediğini görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir