AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunu temizlemek

Kahve falında burnunu temizlemek

Kahve falında burnunu temizlemek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine işaret eder.

Kahve falında burnunu temizlemek gördüyseniz:

  • Yapılacak bunca iş varken sizinle aynı şekilde düşünen kişilerle hareket edip, zaman kaybetmemenizde fayda var.

Kahve falında çocuğun burnunu temizlemek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnundaki pisliği temizlemek ev sahibi olunacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında bir çocuğun burnunu temizlemek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin burnunu temizlemek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine işarettir.

Kahve falında burnunu temizlemek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnunda sümük temizlemek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek burnu temizlemek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir