AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunu kesmek

Kahve falında burnunu kesmek

Kahve falında burnunu kesmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında burnunu kesmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kendi burnunu kesmek maddi anlamda güçleneceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine inanılır.

Kahve falında burnunu kesmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında birinin burnunu kesmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan kil kesmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğun burnunu silmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının burnunun büyüdüğünü görmek içine büyük bir huzurun dolacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında burnundan nefes alamamak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnunun delindiğini görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir