AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin burnunu kesmek

Kahve falında birinin burnunu kesmek

Kahve falında birinin burnunu kesmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına yorulur.

Kahve falında birinin burnunu kesmek gördüyseniz:

  • Öğrenebilmek için denemeniz gerekiyor.

Kahve falında kendi burnunu kesmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında burnunu kesmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında burnundan kil kesmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin burnunu kesmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında burnunu kanarken görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının burnunun büyüdüğünü görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında burnunu kanadığını görmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnu sarılı görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir