AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi burnunu kesmek

Kahve falında kendi burnunu kesmek

Kahve falında kendi burnunu kesmek hararetli olayların meydana geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine delalettir.

Kahve falında kendi burnunu kesmek gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında birinin burnunu kesmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında burnundan kil kesmek zarara gireceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kendi burnunu kesmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnunu kesmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında burnunun yara olduğunu görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğun burnunu temizlemek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin burnunun kanadığını görmek ağız tadının yerinde kalacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnundan bişey çıktığını görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir