AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolu karıştırmak

Kahve falında yolu karıştırmak

Kahve falında yolu karıştırmak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, kişinin tek başına kalacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, kısmetlerin azalacağına delalet eder.

Kahve falında yolu karıştırmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz değişiklik yapılması gereken konularda doğru seçimler yapmanıza yardım edebilir.

Kahve falında yolu karıştırmak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefon karıştırmak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çimento karıştırmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işarettir.

Kahve falında kürdanla diş karıştırmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında karışmış ip görmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında toprağı karıştırmak aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalettir.

Kahve falında süt karıştırmak kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının eşyasını karıştırmak ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir