AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım karıştırmak

Kahve falında lağım karıştırmak

Kahve falında lağım karıştırmak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, çok büyük zararlar edileceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, neşesine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında lağım karıştırmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da aile fertlerinden biriyle küçük bir anlaşmazlık olabilir.

Kahve falında lağım karıştırmak eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lağım pisliği görmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde lağım görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lağım borusu görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına tabir olunur.

Kahve falında lağımın içine düşmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında lağım kuyusu görmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine işarettir.

Kahve falında siyah lağım faresi görmek ters giden olayların düzeleceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında lağımın taştığını görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir