AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına karıştırmak

Kahve falında kına karıştırmak

Kahve falında kına karıştırmak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, keyifli olacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına yorulur.

Kahve falında kına karıştırmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir anlaşmada ya da hukuki konularda yapılacak görüşmelerde olumlu yaklaşan tarafta olabilirsiniz.

Kahve falında kına karıştırmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına yorulur.

Kahve falında süt karıştırmak elinden gelen herşeyi yapacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çorba karıştırmak rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının cüzdanını karıştırmak işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının çantasını karıştırmak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında burnunu karıştıran birini görmek kapanan kapıların açılacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında un karıştırmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına işaret eder.

Kahve falında köz karıştırmak insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, sorunlarından arınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir