AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunu karıştıran birini görmek

Kahve falında burnunu karıştıran birini görmek

Kahve falında burnunu karıştıran birini görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnunu karıştıran birini gördüyseniz:

  • Akşam saatleri ise, kafa karışıklıkları, yanılgılar veya yanıltıcı durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında burnunu karıştıran birini görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine delalet eder.

Kahve falında burnunu karıştırmak bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine yorulur.

Kahve falında burnunu karıştırdığını görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında birinin burnunu karıştırdığını görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına inanılır.

Kahve falında burun karıştırmak görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sevgi ve hürmet göreceğine delalettir.

Kahve falında buğday karıştırmak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında ev karıştırmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında salça karıştırmak söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir