AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan kıl çıktığını görmek

Kahve falında burnundan kıl çıktığını görmek

Kahve falında burnundan kıl çıktığını görmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, ondan kazanç elde edeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan kıl çıktığını gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında burnundan kıl çıktığını görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnunun üzerinde kıl çıktığını görmek yeni bir eve taşınacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında burnundan sümük çıktığını görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret eder.

Kahve falında burnundan bir şey çıktığını görmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına işarettir.

Kahve falında burnundan bir şeyler çıktığını görmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan böcek çıktığını görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnundan yılan çıktığını görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, kar sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında burnundan solucan çıktığını görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir