AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan petek çıkarmak

Kahve falında burnundan petek çıkarmak

Kahve falında burnundan petek çıkarmak ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, fal sahibinin şansının açılacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnundan petek çıkarmak gördüyseniz:

  • Üstünüz veya otorite konumundaki kişilere güveninizi göstermeniz yararınıza sonuçlar doğurabilir, kendilerini size karşı sorumlu hissedebilirler.

Kahve falında burnundan petek çıkarmak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burundan petek çıkarmak hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında burunda petek görmek geleceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına alamet eder.

Kahve falında bal petek yemek belki yeni bir eve sahip olunacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arı bal peteği görmek yeni bir sayfa açacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında petek bal satın almak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına alamet eder.

Kahve falında petek bal ve arı görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında bal peteği görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir