AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan yılan çıkarmak

Kahve falında burnundan yılan çıkarmak

Kahve falında burnundan yılan çıkarmak yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında burnundan yılan çıkarmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgilere göre bir anlayış geliştirmelisiniz.

Kahve falında burnundan yılan çıkarmak sevilen birinin geleceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında burnundan kıl çıkarmak zorlukların bir anda biteceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına alamet eder.

Kahve falında burnunda sümük çıkarmak içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında burnundan kemik çıkarmak güzel fırsatların ele geçirileceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan irin çıkarmak hayatında yeni ufuklar açacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında burnundan büyük sümük çıkarmak daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine yorulur.

Kahve falında burnundan eliyle sümük çıkarmak kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, kapanan kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnundan birşey çıkarmak yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, maddi kayıpların olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir