AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan kemik çıkarmak

Kahve falında burnundan kemik çıkarmak

Kahve falında burnundan kemik çıkarmak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, hastalıklara şifa bulunacağına yorulur.

Kahve falında burnundan kemik çıkarmak gördüyseniz:

  • Duygusal nedenlerle yanlış adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında burnundan kemik çıkarmak kazancın günden güne artacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına işaret eder.

Kahve falında vücuttan kemik çıkarmak başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, kimseyle konuşmayacağına yorulur.

Kahve falında ağzından kemik çıkarmak bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine alamet eder.

Kahve falında mezardan kemik çıkarmak emellere ulaşılacağına, günlerini bunun için harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan kemik çıkarmak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunun burnundan sümük çıkarmak çok para kazanılacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına inanılır.

Kahve falında burnunda sümük çıkarmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına delalettir.

Kahve falında burnundan solucan çıkarmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, kısmetlerinin kapanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir