AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan böcek çıkarmak

Kahve falında burnundan böcek çıkarmak

Kahve falında burnundan böcek çıkarmak kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnundan böcek çıkarmak gördüyseniz:

  • Çok istediğiniz bir aktiviteye katılamamanız olasıdır.

Kahve falında burnundan böcek çıkarmak zarar edilen bir dönemin biteceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında burnundan böcek çıktığını görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına işarettir.

Kahve falında burnundan irin çıkarmak girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, gelir kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında burnundan kurt çıkarmak aşama göstermeyeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında burnundan kıl çıkarmak işinin gücünün hal yoluna gireceğine, kendi şansını kendi yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun burnundan sümük çıkarmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında burnundan eliyle sümük çıkarmak haksızlıklara da karşı geleceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında burnundan kemik çıkarmak başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir