AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan balık çıkmak

Kahve falında burnundan balık çıkmak

Kahve falında burnundan balık çıkmak canını sıkan şeyleri yeneceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında burnundan balık çıkmak gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, yardımcı olabilir.

Kahve falında burnundan balık çıkmak çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine işaret eder.

Kahve falında burnundan örümcek çıkmak kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına yorulur.

Kahve falında burnundan kurt çıkmak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine delalettir.

Kahve falında burnundan balık çıktığını görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına delalettir.

Kahve falında ağzından balık çıkmak rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında balık avına çıkmak sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında balığa çıkmak işlerin düze çıkarılacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine işaret eder.

Kahve falında burnunun üstünde sivilce görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir