AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığa çıkmak

Kahve falında balığa çıkmak

Kahve falında balığa çıkmak kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balığa çıkmak gördüyseniz:

  • Baskılar sıkıcı olabilir.

Kahve falında ağzından balık çıkmak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık avına çıkmak işlerini bir türlü toparlayamayacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnundan balık çıkmak bereket ve zenginlik bulacağına, evini ve ailesini unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balığa çıkmak elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında dik bir yere çıkmak halsizleşeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörde yukarı çıkmak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtına çıkmak zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında havuzdan çıkmak artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir