AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan örümcek çıkmak

Kahve falında burnundan örümcek çıkmak

Kahve falında burnundan örümcek çıkmak bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına işarettir.

Kahve falında burnundan örümcek çıkmak gördüyseniz:

  • Dikkatli adımlar atmanızda fayda var.

Kahve falında burnundan örümcek çıkmak zenginliğinin tükenmeyeceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına alamet eder.

Kahve falında burnundan kurt çıkmak parasının ve makamının artacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan balık çıkmak dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, yüksek makamlara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından örümcek çıkmak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına yorulur.

Kahve falında burnu sarılı görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnundan uzun kıl koparmak kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına yorulur.

Kahve falında burnundan kan geldiğini görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnı burnunda hamile görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir