AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunun üstünde sivilce görmek

Kahve falında burnunun üstünde sivilce görmek

Kahve falında burnunun üstünde sivilce görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, büyük sıkıntıları olmayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine delalettir.

Kahve falında burnunun üstünde sivilce gördüyseniz:

  • Pazarlıklar lehinize sonuçlanabilir.

Kahve falında burnunun üstünde sivilce görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında burnunda sivilce sıkmak aileden ayrı kalınacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnunda sivilce görmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında burnunun ucunda sivilce görmek çok büyük kazanç sağlanacağına, her zaman hak ettiğini alacağına delalettir.

Kahve falında burnun üstünden kıl çekmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında avret yerinde sivilce görmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine inanılır.

Kahve falında bacağında sivilce çıktığını görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sırtında sivilce görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir