AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık avına çıkmak

Kahve falında balık avına çıkmak

Kahve falında balık avına çıkmak iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına yorulur.

Kahve falında balık avına çıkmak gördüyseniz:

  • Toplum veya aile hayatında beklenmedik olaylarla karşılaşacaksınız.

Kahve falında balık avına çıkmak yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında domuz avına çıkmak geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında tavşan avına çıkmak ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla ava çıkmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, işlerindeki karın artacağına tabir olunur.

Kahve falında ava çıkmak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık avına gitmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık avlamaya gitmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık avlamaya çalışmak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, kederden ve stresten kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir