AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan balık çıktığını görmek

Kahve falında burnundan balık çıktığını görmek

Kahve falında burnundan balık çıktığını görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına alamet eder.

Kahve falında burnundan balık çıktığını gördüyseniz:

  • Kuracağınız bağlantılar fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında burnundan balık çıktığını görmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında burnundan bir şeyler çıktığını görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına delalettir.

Kahve falında burnundan taş çıktığını görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan bir şey çıktığını görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan yılan çıktığını görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına delalet eder.

Kahve falında burnundan kıl çıktığını görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında burnundan sümük çıktığını görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnundan solucan çıktığını görmek elinin bolluk göreceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir