AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunda sivilce sıkmak

Kahve falında burnunda sivilce sıkmak

Kahve falında burnunda sivilce sıkmak sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, sözünde duracağına, kazancının eksilmeyeceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnunda sivilce sıkmak gördüyseniz:

  • Rahatlıkla başa çıkmanız mümkün olan şeyler size yapılması imkansız ya da çok zor işler olarak görünebilirler.

Kahve falında burnunda sivilce sıkmak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında kendi sivilcesini sıkmak yeni projelerin ve planların tutacağına, yatırımların heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde sivilce sıkmak hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında burunda sivilce sıkmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının sivilce sıkmak kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burundan sivilce sıkmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine alamet eder.

Kahve falında yüzdeki sivilceyi sıkmak gözyaşının dineceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzdeki sivilceleri sıkmak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir