AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzdeki sivilceleri sıkmak

Kahve falında yüzdeki sivilceleri sıkmak

Kahve falında yüzdeki sivilceleri sıkmak işlerinin düşeceğine, atılan adımların boşa gideceğine, alim ve bilge insan olacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzdeki sivilceleri sıkmak gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yüzdeki sivilceleri sıkmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına işarettir.

Kahve falında yüzdeki sivilceyi sıkmak mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında yüzde siyah nokta sıkmak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, sırtının yere gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yüzde iltihaplı sivilce görmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına delalet eder.

Kahve falında yüzde sivilceler görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde büyük sivilce görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde sivilce görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yüzde sivilce patlatmak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir