AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzdeki sivilceyi sıkmak

Kahve falında yüzdeki sivilceyi sıkmak

Kahve falında yüzdeki sivilceyi sıkmak her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, hedeflere ulaşılacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzdeki sivilceyi sıkmak gördüyseniz:

  • Tüm hünerinizi gösterin.

Kahve falında yüzdeki sivilceleri sıkmak tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzdeki sivilceyi sıkmak yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde siyah nokta sıkmak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yüzde büyük sivilce görmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzde kırmızı sivilce görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzde sivilce patlatmak atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde sivilce görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzde sivilceler görmek onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir