AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sivilce sıkmak

Kahve falında başkasının sivilce sıkmak

Kahve falında başkasının sivilce sıkmak kalkınacağına ve yükseleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının sivilce sıkmak gördüyseniz:

  • Yeni öneriler sunulabilir veya farklı seçenekler üzerinde durulabilir.

Kahve falında burunda sivilce sıkmak hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, özlem gidereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sivilce sıkmak işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, kazancının çok düşeceğine yorulur.

Kahve falında burnunda sivilce sıkmak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında bacakta sivilce sıkmak mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına alamet eder.

Kahve falında siyah sivilce sıkmak sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının sivilcesini sıkmak yaşamın belli bir düzene oturacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine yorulur.

Kahve falında büyük sivilce sıkmak çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine delalettir.

Kahve falında sivilceyi sıkmak işveren pozisyonuna geleceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir