AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnu sarılı görmek

Kahve falında burnu sarılı görmek

Kahve falında burnu sarılı görmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, malının ve parasının da artacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında burnu sarılı gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın size bir sürprizi olabilir.

Kahve falında burnu sarılı görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ağzından burnundan kan gelmek iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, harcama gücünün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan böcek çıktığını görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnunu kanadığını görmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnunun yamulduğunu görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin burnunu görmek adının yayılacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin burnunun kanadığını görmek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan kil almak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahatlığa erileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir