AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini karnı burnunda hamile görmek

Kahve falında kendini karnı burnunda hamile görmek

Kahve falında kendini karnı burnunda hamile görmek mutluluğunun daim olacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, sorunların sürekli artacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, kendisine olan güvenin artacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini karnı burnunda hamile gördüyseniz:

  • Belli bir konuya bakış açınız meslektaşlarınızdan ya da partnerinizle taban tabana farklı olabilir.

Kahve falında kendini karnı burnunda hamile görmek üzüntülü haberler alacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına tabir olunur.

Kahve falında karnı burnunda hamile olmak çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnı burnunda hamile görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya delalettir.

Kahve falında karnı burnunda hamile olduğunu görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile kadının karnını ellemek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile birinin karnını sevmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında hamile kadının karnına dokunmak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında hamile karnı sevmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir