AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunun kesildiğini görmek

Kahve falında burnunun kesildiğini görmek

Kahve falında burnunun kesildiğini görmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında burnunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslısınız.İşinizle ilgili önemli bir gelişme olabilir.

Kahve falında burnunun kesildiğini görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işarettir.

Kahve falında burnun kesildiğini görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, kazançların artacağına yorulur.

Kahve falında burnundan kan akmak büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine işarettir.

Kahve falında bufalo görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnunun pisliğini görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına işaret eder.

Kahve falında burnundan yılan çıkarmak çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında burnun kanamak işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin burnunun kanadığını görmek daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir