AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan kan akmasını görmek

Kahve falında burnundan kan akmasını görmek

Kahve falında burnundan kan akmasını görmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, çıkmaza düşeceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına işarettir.

Kahve falında burnundan kan akmasını gördüyseniz:

  • Yepyeni şeyler yapmak gerekiyor.

Kahve falında burnundan kan aktığını görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan kan akmasını görmek dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında burnun aktığını görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında burnundan irin aktığını görmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına delalettir.

Kahve falında burnunun aktığını görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında burnundan sümük aktığını görmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işarettir.

Kahve falında sürekli burnunun aktığını görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının burnundan kan geldiğini görmek kederlerinin son bulacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir