AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının burun kanamasını görmek

Kahve falında başkasının burun kanamasını görmek

Kahve falında başkasının burun kanamasını görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, hem eğleneceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına işarettir.

Kahve falında başkasının burun kanamasını gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz veya ilişkileriniz size yük olabilir.

Kahve falında başkasının burun kanamasını görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burun kanaması görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının burun kanaması görmek gerginliğin biteceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyin kanaması geçiren birini görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında mide kanaması görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin beyin kanaması geçirdiğini görmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında kulağın kanaması görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, bir uzmana başvurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile birinin kanaması olduğunu görmek adım adım başarıya ulaşılacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir