AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının burnunun kanaması görmek

Kahve falında başkasının burnunun kanaması görmek

Kahve falında başkasının burnunun kanaması görmek güzel günlerin yaşanacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, arabasını ve toprağının olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, elindekileri de yitireceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının burnunun kanaması gördüyseniz:

  • Diğerlerinin endişe veya kaygılarınızı görmesi gerekmiyor.

Kahve falında başkasının burnunun kanaması görmek evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine delalettir.

Kahve falında burnunun kanamasını görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnun kanamasını görmek saygınlık kazanacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine işaret eder.

Kahve falında burnunu kanarken görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında burnunu kanamasını görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kana kana şarap içmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile birinin kanaması olduğunu görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında dişi kanarken görmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir