AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının kanaması olduğunu görmek

Kahve falında kadının kanaması olduğunu görmek

Kahve falında kadının kanaması olduğunu görmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işaret eder.

Kahve falında kadının kanaması olduğunu gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerden bilgi toplayabilirsiniz.

Kahve falında hamile kadının kanaması olduğunu görmek gelirin tükeneceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın kanaması görmek yeni siparişler alacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kadının kanaması olduğunu görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine işaret eder.

Kahve falında hamile bir kadının kanaması olduğunu görmek maddi açıdan ferahlamaya, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına yorulur.

Kahve falında kana kana susamak cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında burun kanaması görmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerinin kanayarak döküldüğünü görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iç kanama geçirmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir